Bebeğinizle dışarı çıkın hem size hem bebeğinizle iyi gelecektir ben kazılarımı okula bırakıp geliyorum her gün bi de almaya gidiyorum tabi okula gitmediğim gün gündüz uyuyamıyor resmen alışmış gezmeye :)
Bizim uykularımız bile atak bekleyecegimiz haftada düzene girdi ama bu aralar biraz rahatsız ve dış sıkıntısı olduğu için uyku düzenimiz sasti gece 4 gibi uyanıp tam benim kalkma saat8mde uyuyor olan benim uykuya oluyor :)
Birde kucakta uyumasına değilde sallayarak uyumasına alıştırmanız size daha kolay olur h9c değilse uyuyunca kendinize yemenize işinize bakarsınız
Ağlıyor diye uykusuz kaldı diye kucakta taşımayın uyusun diye iyice yorup uyuyacagi yöntemi siz seçin öylece alışır gider sağlıcakla..