0 oy
161 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (101 puan) tarafından
Merhabalar 18 aylık kızım uyuduğunda hep horluyor. Burnu da tıkanıyor temizliyorum sürekli yine de geçmedi.Kbb ye götürdüm bademciği büyük dedi. Alerji testi yaptıracağım. Var mı başına gelen. 
Bebek Ayı 18

1 cevap

0 oy
(3,665 puan) tarafından
Horlama bademcik veya geniz etinden dolayi oluyor. Eger geniz eti yoksa bademcikten olabilir ya da geniz akıntısı varsa belki o yuzden de olabilir. Ama kbb görmüş. Geniz akıntısı olsa söylerdi. Benim bebegimin de biraz büyük ama horlama yapacak kadar değil. Ama benim kucukken buyuktu. Nefes almakta cok zorluk çekerdim. Yemek bile yerken ağzım açık yerdim. Bademcik ameliyatından sonra düzeldim. Ama bebeklerde 4 yaşından önce bademcik ameliyati onerilmiyor. Sadece torpuleme olayi oluyor. Onda da yine büyüme riski var.
(101 puan) tarafından
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kızım da uykudan uyanıyor sürekli rahat uyuyamıyor maalesef . Alerji testinde bir şey çıkmazsa tekrar KBB ye gideyim o zaman
(3,665 puan) tarafından
Rica ederim. Eger geniz eti icin röntgen çekilmedi ise ona da bakilsin. Benim bebegim ayrica alerjik bir bebekte bu arada burun tıkanıklığı yaşamıyoruz. Sadece hapsirma, burun kasintisi ve arada oksuruk oluyor. Ama tabi alerji riski de olabilir. Geçmiş olsun.
(101 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
27 Aralık 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Büşrazz (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.

1,454,855 soru

23,875,558 cevap

321,112 kullanıcı

...