Bu gunlerini cok arayacaksın.
Nazi size geçiyor sizi kendine yakın görüyor ve sürekli sizinle vakit geçirmek istiyor çünkü etrafinda sizin kadar ilgilenen biri yok.
Oda bunun farkinda olduğu için böyle davraniyor olabilir.
Birde tam birine bağımlı olma yaşında siz nereye o oraya onun bütün dünyası sizsiniz.Tadini çıkarın çünkü 4 yaşına geldikten sonra tamam artik ne opturur ne sevdirir ben çok özlüyorum suan 5 yasinda ama sevdirmez opturmez .
Şimdi bir kardesi oldu oğlumun, kardesinin bakimini yaptıktan sonra kucağımıza alip severken büyük oğlumu seviyormusum gibi davraniyorum valla sanki onu seviyorum öpüyorum çünkü kendisi asla opulmeyi sarılmayi sevmiyor.Doya doya sevip opemiyorum.
Zamaniniz varken sarılın öpün çünkü zamanı geriye saripta tekrar bu yaşına gelmesini saglayamayacaksiniz