0 oy
233 göst.
önce 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (188 puan) tarafından

Bebeğim 19 aylık olacak yaşından beri gece dört beş civarı uyandırdı mama içer yine sallardim uyurdu bir haftadr gece 12-1 civarı uyanıyor sonra birde gece dört beş gibi uyanıyor ve sallayaeak uyutuyorum geceleri sık uyanıyor sebebi ne olablr ve sallamayi nasıl biraktirablrm kendisi uyusun istiyorum 🫢 tavsiyelerinize ihtiyacım var

2 Cevaplar

0 oy
önce (330 puan) tarafından

Aynı saatte yataga geçip loş ışıkta o uyuyana kadar yanında yatın "mozart brahms lullaby" açın kreşdede açıyoruz bunu bebeklere,  youtubda var onu açın, ilk günler çok zor olacak uykuya direnir mızmızlanır huysuzlanır aglar ama yüzüne bakarak konuşun sallayamam uyumalısın benim gibi diye konuşun onlar herşeyi anlıyorlar, bi kaç gün böyle devam edin alışır ve yataga yatıp müzik başaldıgında uyuması gerektigini anlar ve uyur.

önce (188 puan) tarafından
Küçükken pedagoglarin önerdiği diye varya yotube de o açık oluyordu sonra dandini acmaya başladım
-Reklam-
0 oy
önce (722 puan) tarafından

Ya benimki hafif destekle kendi uyuyor ama dediginiz saatlerde uyaniyor, hatta bazen tam ayilamasa da kipir kipir kendini uyandiriyor, yataginin icinde saga sola donup duruyor, 1 aydir boyleyiz. Ayni 4 5 gibi sadece mama icin uyanirdi onceden. Merak ettim diger annelerin yorumlarini, bekleyeyim burada. 

önce (188 puan) tarafından
Evet tam uyanmasa bile kıpır kıpır uyuyamiyor istagramda destekli uyudklari için kendielri uykuya dönemiyorlR ondan ağlıyorlar diyor ama neden birde de uyanmaya başladı blmym mamayı biraktnz mı artk
önce (722 puan) tarafından
Yok benimki sizinkinden kucuk 11ayina yeni girecek gece beslemesini hala kesemedik. Benimki emzik sadece uyurken aliyor. Uyandiginda normalde emzigini veririm gerekirse bazen pispis yaparim kendi kendine uyur. Ama uyandiginda bazen emzik bile almak istemiyor. Ben destekli uyumasina bagli oldugunu dusunmuyorum o yuzden. Gunduz uykularini da cok yapmiyor max 1 saat 2 defa uyuyor. Max 4 saat anca uyanik kalir yani tek uykuya da hazir degil. Ondan olmadigina da eminim. Uyaninca aglamiyor da dis fln da degil. Ama saat kurmussun gibi 12 1 gibi uyaniyor bu aralar. Belki gelisimiyle alakali normal bir surectir yorum yapan olur diye geldim:)
önce (188 puan) tarafından
Küçükken bnmki de öyleydi 12-1de mama vakti birde 4-5de uyaniyordu mama için bayadr tek 4-5de uyaniyordu şaştı iki haftadr dln

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 330 göst.
0 oy
3 cevap 240 göst.
0 oy
4 cevap 368 göst.

1,474,790 soru

24,144,839 cevap

334,628 kullanıcı

...